Despre noi

Acasa / Despre noi
IMS DentalIMS Dental  este o clinica dentara moderna, conceputa special pentru a oferi o ingrijire dentara superioara pacientilor sai, similara clinicilor din celelalte tari europene.
Situata in capitala Romaniei, IMS Dental a devenit cunoscuta datorita metodelor de tratament ingenioase si prin rezolvarea problemelor dentare la preturi mult mai mici comparative cu vestul Europei.
Viziunea noastra este sa devenim cea mai inovativa clinica dentara prin performanta, tehnologii noi si calitatea serviciilor stomatologice oferite.

Misiunea IMS Dental este sa creeze valoare pentru pacientii sai prin profesionalism, tehnologii de ultima generatie din domeniul stomatologic si prin concentrarea pe satisfactia pacientului pe termen lung.
Pacientul este vazut ca partener in evolutia noastra. IMS Dental va lucra in parteneriat cu pacientii si angajatii sai pentru oferirea de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel, prin calitatea actului medical, prin aplicarea celor mai noi metode, tehnologii, materiale de cea mai buna calitate si prin planuri de tratament adaptate nevoilor pacientilor.